Mivel nincs két egyforma weblap és nincs két egyforma megrendelő sem, így a weblapok árát mindig a kért funkciók, szolgáltatások és elvárások határozzák meg.

Az alábbi táblázat segítséget nyújthat, hogy behatárolhassa jövendőbeli weblapja értékét.

A táblázat informatív jellegű, semmiképpen sem tekintendő árlistának! Ajánlatkérő űrlap Az űrlap segítségével meghatározhatja a legfontosabb információkat

 

Feladat

Nettó ár

Bruttó ár

Általános weblap készítés

40000 Ft

50800 Ft

 

Webáruház készítés

50 Termék feltöltésig

50000 Ft

63500 Ft

Keresőoptimalizálás

15000 Ft

19050 Ft

 

Weboldal felújítás

 

Ajánlat kérés

 

 

 

 

Ahhoz,hogy az interneten megjelenjünk szükségünk lesz domain névre ( www.oldalam.hu ) és webtárhelyre.Domain nevet regisztrálni és tárhelyet bérelni nagyon sok helyen lehet már az interneten.Érdemes több szolgáltatót ez ügyben felkeresni az árak tekintetében.

Vannak ingyenes tárhelyszolgáltatók de nagyon kevés ezek között akik az ingyenesség fejében ne tennének reklámokat az oldalainkra. Ha nem egy nagy sokfunciós weboldalt szeretne készítettni akkor az ingyenes tárhely is megfelelő lehet.Ilyen például a Newhosting.hu is melynek a szolgáltatásait bátran ajánlhatom.A newhosting-nál egy tökéletes tárhelyet kapunk reklámok nélkül.Annyi a feltétel,hogy a domain nevünket álltaluk kell beregisztrálni ami nem nagy összeg,.hu végződésű domain név esetén bruttó 3500 Ft/év.

Ha webáruházat készítettne akkor már a fizetős tárhelyek közt kell válogatnia.Magyarország egyik legjobban fejlődő tárhelyszolgáltatója a Web-server.hu Több tárhely csomag között válogathatun és a domain név regisztrációt az egyes csomagok magukban foglalják tehát a domain névért külön  fizetni nem kell.