Néhåny referencia munkånk. Tovåbbi referencia anyagokért keressen meg email-ben. spweblap@gmail.com

Ligetspan bĂștorgyĂĄr

Ligetspan bĂștorgyĂĄr

A Liget-Span Kft. 2000-ben alakult meg GödöllƑn. FƑ cĂ©gprofilunkkal a bĂștor lapszabĂĄszattal Ă©s konyhabĂștorok gyĂĄrtĂĄsĂĄval szolgĂĄlta ki cĂ©gĂŒnk kezdetekben a Pest megyei rĂ©giĂłt.

A folyamatos fejlesztĂ©seknek köszönhetƑen, napjainkban mĂĄr 4000 nm –en, vĂĄrjuk partnereinket, GödöllƑi telephelyĂŒnkön. Csarnok komplexumunkban 320 nm en törtĂ©nik a gyĂĄrtĂĄs elƑkĂ©szĂ­tĂ©se Ă©s tovĂĄbbi 220 nm terĂŒletet biztosĂ­tunk az összeszerelĂ©si munkĂĄknak.

BemutatĂłtermĂŒnk 100 nm en vĂĄrja az Ă©rdeklƑdƑket.

Az elmĂșlt idƑszak alatt az összes jelentƑs bĂștoripari beszĂĄllĂ­tĂłval szerzƑdĂ©ses partneri viszonyt alakĂ­tott ki cĂ©gĂŒnk, Ă­gy biztosĂ­tva ĂŒgyfeleinknek a legmagasabb kiszolgĂĄlĂĄsi Ă©s minƑsĂ©gi szĂ­nvonalat.

Profilunk az egyedi bĂștorgyĂĄrtĂĄs, tervezĂ©s, kivitelezĂ©s, ami a konyhabĂștortĂłl, a lakĂĄs, iroda, ĂŒzlet berendezĂ©seken tĂșl szalonok (szĂ©psĂ©g, optika, speciĂĄlis igĂ©nyek)berendezĂ©sĂ©ig terjed.

A bĂștor lapszabĂĄszat tovĂĄbbra is cĂ©gĂŒnk fƑ pillĂ©re maradt, kĂŒlön lapszabĂĄszatot mƱködtetĂŒnk telephelyĂŒnkön.

A MagyarorszĂĄgon forgalomban lĂ©vƑ összes bĂștorlap tĂ­pust forgalmazzuk.

A gyĂĄrtĂĄst, elƑkĂ©szĂ­tĂ©st, szabĂĄszatot, Ă©lzĂĄrĂĄst a legkorszerƱbb gĂ©pekkel vĂ©gezzĂŒk telephelyĂŒnkön.

A mai kor igĂ©nyeinek megfelelƑen, szakmai tanĂĄcsadĂĄssal, belsĆ‘Ă©pĂ­tĂ©sszel, 3D lĂĄtvĂĄnytervezĂ©ssel segĂ­tjĂŒk azokat, akik erre igĂ©nyt tartanak.

TĂșllĂ©pve a megyei hatĂĄrokat, az egĂ©sz orszĂĄgban, Ă©s a hatĂĄrokat ĂĄtlĂ©pve is teljesĂ­ti a Liget- Span Kft a megrendelƑi igĂ©nyeket.

LĂĄtogasson el telephelyĂŒnkre, ismerje meg a Liget-Span Kft.

Üdvözlettel:

ÜgyfĂ©l

Ligetspan

ElkĂ©szĂŒlt

2015. mĂĄrcius 18.

Cimke

Weboldalak