Néhány referencia munkánk. További referencia anyagokért keressen meg email-ben. spweblap@gmail.com

Ligetspan bútorgyár

Ligetspan bútorgyár

A Liget-Span Kft. 2000-ben alakult meg Gödöllőn. Fő cégprofilunkkal a bútor lapszabászattal és konyhabútorok gyártásával szolgálta ki cégünk kezdetekben a Pest megyei régiót.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, napjainkban már 4000 nm –en, várjuk partnereinket, Gödöllői telephelyünkön. Csarnok komplexumunkban 320 nm en történik a gyártás előkészítése és további 220 nm területet biztosítunk az összeszerelési munkáknak.

Bemutatótermünk 100 nm en várja az érdeklődőket.

Az elmúlt időszak alatt az összes jelentős bútoripari beszállítóval szerződéses partneri viszonyt alakított ki cégünk, így biztosítva ügyfeleinknek a legmagasabb kiszolgálási és minőségi színvonalat.

Profilunk az egyedi bútorgyártás, tervezés, kivitelezés, ami a konyhabútortól, a lakás, iroda, üzlet berendezéseken túl szalonok (szépség, optika, speciális igények)berendezéséig terjed.

A bútor lapszabászat továbbra is cégünk fő pillére maradt, külön lapszabászatot működtetünk telephelyünkön.

A Magyarországon forgalomban lévő összes bútorlap típust forgalmazzuk.

A gyártást, előkészítést, szabászatot, élzárást a legkorszerűbb gépekkel végezzük telephelyünkön.

A mai kor igényeinek megfelelően, szakmai tanácsadással, belsőépítésszel, 3D látványtervezéssel segítjük azokat, akik erre igényt tartanak.

Túllépve a megyei határokat, az egész országban, és a határokat átlépve is teljesíti a Liget- Span Kft a megrendelői igényeket.

Látogasson el telephelyünkre, ismerje meg a Liget-Span Kft.

Üdvözlettel:

Ügyfél

Ligetspan

Elkészült

2015. március 18.

Cimke

Weboldalak